Funderar på att söka in...

Det finns ett komvux i vingåker som jag brukar gå förbi lite då och då. Varje gång jag går förbi där så funderar jag på om det är dags att ta igen de kurser som jag har missat när jag gick i skolan. Jag var lite av en lat elev som inte gjorde så mycket, och då tänkte man ju inte så mycket på det men nu på senare år så ångrar jag det verkligen. Men det är ju inget mer man kan göra än att plugga igen de kurserna på komvux. Det var ett par som jag inte fick betyg i så jag tänkte att jag ska söka in och ta igen dessa. Jag hörde från en kompis som pluggar där nu att det går att ansöka nu och att kurserna börjar om någon månad. Så det hade ju vart perfekt måste jag säga. Jag ska se om jag har tid och om det kommer funka med familjen och lite sådant först, men om det funkar så tror jag nog att jag kommer att göra det. Det ska faktiskt bli kul att få studera igen och minnas lite hur det var i skolan. Jag tror nog att det kommer att gå mycket bättre denna gång än när jag gick i skolan. Då var man ju faktiskt ganska trött på skola i och med att man hade gått i flera år och pluggat. Men nu har min hjärna fått vila från detta ett bra tag. Så jag tror nog att det kommer att bli kanon bra det måste jag säga. Jag ska gå hem och kolla med familjen och se om det kommer kunna funka och sedan så ska jag nog ta och ansöka om det går. Det ska bli otroligt spännande och se om jag kommer att komma in eller inte.